Babejaaniz

Kuka on Babejaaniz?

Modeling, Promotions & Social media

28v nuori nainen, joka on syntynyt ja kasvanut Suomessa. 2021 aloin tekemään mallihommia ja perustin toiminimen jaanizofficial.

Harrastan autourheilua ja tallissa meneekin monta tuntia viikossa aikaa autojen parissa. Intohimo erityisesti kaikkiin vanhoihin "laatikko" autoihin kuten vanhat volvot.

Tykkään myös e30 korista ja vanhasta dx corolloista. Unelma olisi hommata vielä talliin vanha jenkkiauto mitä olen lapsesta asti haaveillut.

28v nuori nainen, joka on syntynyt ja kasvanut Suomessa. 2021 aloin tekemään mallihommia ja perustin toiminimen jaanizofficial. Harrastan autourheilua ja tallissa meneekin monta tuntia viikossa aikaa autojen parissa. Intohimo erityisesti kaikkiin vanhoihin "laatikko" autoihin kuten vanhat volvot. Tykkään myös e30 korista ja vanhasta dx corolloista. Unelma olisi hommata vielä talliin vanha jenkkiauto mitä olen lapsesta asti haaveillut. 28v nuori nainen, joka on syntynyt ja kasvanut Suomessa. 2021 aloin tekemään mallihommia ja perustin toiminimen jaanizofficial. Harrastan autourheilua ja tallissa meneekin monta tuntia viikossa aikaa autojen parissa. Intohimo erityisesti kaikkiin vanhoihin "laatikko" autoihin kuten vanhat volvot. Tykkään myös e30 korista ja vanhasta dx corolloista. Unelma olisi hommata vielä talliin vanha jenkkiauto mitä olen lapsesta asti haaveillut.


Luotettavuus

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing esed diam nonumy eirmod tempor.

Tyytyväisyys

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing esed diam nonumy eirmod tempor.

Planning & Strategy

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing esed diam nonumy eirmod tempor.